Τηλ.::
Κίνα Καθαρή σκόνη βόρακα κατασκευαστής
Shanghai Yixin Chemical Co., Ltd.

Μόνο η ποιότητα κατέχει την αγορά, η βελτίωση παίρνει την πρόοδο

 

 

Αρχική Σελίδα Νέα

εταιρικά νέα

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Decahydrate βόρακα σκόνη για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Decahydrate βόρακα σκόνη για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Η χημική ουσία της Σαγκάη yixin είναι ο πρώτος συνεργάτης μας στην Κίνα, αγοράσαμε το βορικό οξύ, η ποιότητα είναι υψηλή, η υπηρεσία είναι καλύτερη. Πιστεύω το μέλλον ότι μας συμπαθητικός.

—— Ο κ. Samesh Hafez

Έχω το γραφείο Yixin επίσκεψης στη Σαγκάη, είναι μέση επιχείρηση πωλεί τα είδη των ανόργανων χημικών ουσιών, οι άνθρωποι όλη η πολύ συμπαθητική, καλή υπηρεσία.

—— Ο κ. Pham Tuan Anh

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Κίνα τα τελευταία νέα σχετικά με Νέες χρήσεις για τη μίκα

Νέες χρήσεις για τη μίκα

[2019-06-11 16:27:59]
Συνθετική μίκα Η μίκα είναι ένας γενικός όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει μια σειρά μεταλλευμάτων πυριτικών αλάτων που είναι χαρακτηρίζουν dphysically από ένα τέλειες βασικές σχίσιμο και μια παραγωγή εύκολα λεπτά, σκληρά laminas. Εμπορικά, τα δύο ευρύτατα οι χρησιμοποιημένες μίκες στην ηλε... Διαβάστε περισσότερα
Κίνα τα τελευταία νέα σχετικά με Ένα χαρακτηριστικό σχέδιο belousov-Zhabotinsky των ομόκεντρων κύκλων, παρατήρησε σε αυτήν την περίπτωση στην σώμα-ελεγχόμενες κρυστάλλωση και την μόνος-οργάνωση από το ανθρακικό άλας βάριου.

Ένα χαρακτηριστικό σχέδιο belousov-Zhabotinsky των ομόκεντρων κύκλων, παρατήρησε σε αυτήν την περίπτωση στην σώμα-ελεγχόμενες κρυστάλλωση και την μόνος-οργάνωση από το ανθρακικό άλας βάριου.

[2017-12-15 17:06:26]
Ένα χαρακτηριστικό σχέδιο belousov-Zhabotinsky των ομόκεντρων κύκλων, παρατήρησε σε αυτήν την περίπτωση μέσα σώμα-ελεγχόμενες κρυστάλλωση και μόνος-οργάνωση από το ανθρακικό άλας βάριου. οι δομές είναι παρόμοιες με ένα υπολογιστής-μιμούμενο σχέδιο (μικρότερος κύκλος, ανώτερο δικαίωμα). copolymer φρ... Διαβάστε περισσότερα
Page 1 of 1
Shanghai Yixin Chemical Co., Ltd.
Νο .818 Tianzhu Rd, περιοχή Jiading, Σαγκάη, Κίνα
Τηλ.::86-21-59159725
Mobile Site Privacy Policy Κίνα καλής ποιότητας Καθαρή σκόνη βόρακα προμηθευτής. © 2017 - 2020 pureborax.com. All Rights Reserved.